Köszöntő

 

 

Sok szeretettel köszöntöm Önt Heréd község lakossága nevében, egyben köszönöm, hogy ellátogatott hozzánk. Igaz, most csak az interneten keresztül, de remélem a virtuális látogatást követi majd egy valódi látogatás is, és felfedezheti ennek a gyönyörû kis falunak a hangulatát és páratlan szépségét, nyugalmát.
Ha tovább lapoz, betekintést nyerhet Heréd község történetébe, megismerheti elõdeink életét, bõséges információt kap a jelenünkbõl és bepillanthat a jövõre vonatkozó elképzeléseinkbe is.
Településünk igen kedvezõ földrajzi környezetben helyezkedik el. Heves megye déli csücskében, Hatvan várostól 6 km-re az M 3-as autópályától 3 km-re, ami nagyban megkönnyíti a Budapestre való feljutást. Nem elhanyagolható, hogy a Mátra légvonalban csak alig 20 km-re van tõlünk.
Fontos tudni rólunk, településünket ősidők óta igaz magyar emberek lakják, akik kemény munkával mindig biztosították maguk és családjuk boldogulását. Büszkén elmondhatom, hogy településünk infrastruktúrája teljes mértékben kiépült. Minden utcánk pormentes, aszfaltozott, a vezetékes ivóvíz, a gázvezeték, a csatornahálózat, a villany- és telefonhálózat minden utcában kiépítésre került. Teljes egészében kiépült egy korszerű kábeltelevíziós hálózat, továbbá három különböző típusú internetvételi lehetőség áll az igénylők rendelkezésére.
Úgy gondolom, ezek olyan előnyök, mely ösztönző lehet mindazoknak, akik velünk, itt Heréden akarnak élni, letelepedni.

Ha bármiben is felkeltettem érdeklődését, keressen fel minket, győződjön meg szermélyesen is községünk lakóinak vendégszeretetéről.


Kómár József
polgármester

 

   
 
 
   

    Copyright (C) 2008. Heréd. all right reserved